If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нормално ли е колата до Турбината да е тромава като влезне в турбото тогава тръгва. Все едно няма мощност в ниските ????
Пич, ако искаш да си оправиш колата - диагностика във форумен сервиз му е майката. Ако не искаш - пишеш във форума и ти отговарят колеги с бензинки, които са подочули нещо от някъде, като същевременно проблема с турбото (а може и да не е то) остава. Все пак колата е твоя и ти преценяваш как да постъпиш. Е, вярно, ще натиснеш няколко пъти бутон "-" на портмонето, но няма как.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
На стръмен участак при потегляне трябва с повечко гас защото неможе да тръгне. Затова пускам тая тема ако има някой със същия мотор да сподели дали са така тия мотори или имам проблем? или защото е двувалка
136 коня, колата ми е перфектна, същата работа, на наклон и с ниски обороти не върви.
На стръмен участак при потегляне трябва с повечко гас защото неможе да тръгне. Затова пускам тая тема ако има някой със същия мотор да сподели дали са така тия мотори или имам проблем? или защото е двувалка
Нормално....друго няма да кажа за да не се почне да се спори с мен !Иначе турбината тръгва на 1800 об.
Естествено, че трябва да настъпиш газта, за да се развърти турбината, ама за сметка на това като я настъпиш, те залепва за седалката. Моята е 16 клапанова, 150 коня и естествено, на празни обороти не чакай да усетиш турбина.
За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...
Естествено, че трябва да настъпиш газта, за да се развърти турбината, ама за сметка на това като я настъпиш, те залепва за седалката. Моята е 16 клапанова, 150 коня и естествено, на празни обороти не чакай да усетиш турбина.
А твоята в ниските как е тромава ли е? На колко ти вклучва турбото?
1.9 16в трябва да си тръгва прилично още от ниските обороти!!!
Трябва диагностика за да де каже със сигурност какво и е на колата!
Вихровите клапи също е желателно да се премахнат!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Момчета, на тази кола й дават, 305Hm при 2000 оборота. Вие ми говорите, в ниските била тромава. Да приемем, че това е след включването, на турбото. Значи преди него, с колко въртящ момент разполага, някой знае ли?
Не знам конкретни технически данни, но дори при моята, която е със скромните си 115 коня не съм усещал чувство за тромавост под 2000 оборота. Естествено не лепи за седалката така, както прави от 2000 и нагоре, но си мисля, че щом моята си има приличен тласък в ниските, то 16v моторите не би трябвало изобщо да се усещат тромави. В крайна сметка може наистина нищо да ѝ няма на колата, а просто колегата да има различни възприятия и разбирания за вървеж. Ако се съмняваш в нещо направи една диагностика в движение да се види дали всеки параметър си е в норми.
Момчета, на тази кола й дават, 305Hm при 2000 оборота. Вие ми говорите, в ниските била тромава. Да приемем, че това е след включването, на турбото. Значи преди него, с колко въртящ момент разполага, някой знае ли?
на 1000 оборота - 131нм
на 1500 - 248нм
между 2000-2500 - мах въртящ момент
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
На 1500 оборота има 248Nm. Това е повече от бензинките, в максималните им обороти. Значи не би трябвало, да губи мощност. Камо ли да гасне, при тръгване от наклон.
Иди на качествена диагностика.
Comment